InwinExpert


  InwinExperts, doe je samen

  Zondag Opleidingen en NieuwlandGeo leiden landmeters/InwinExperts op. In een traineeship van twee jaar krijgen starters in het vakgebied de mogelijkheid om een werk- en leerplek in te vullen. Na twee jaar zijn de deelnemers gediplomeerd (MBO-4 diploma) landmeter en hebben ze reeds twee jaar werkervaring.

  Werken en Leren


  MBO-opleidingen bij InwinExperts

  Leren bij InwinExperts gaat volgens de: “Beroeps Begeleidende Leerweg”, bekend onder de afkorting: BBL. Kies je voor een opleiding via BBL, dan ga je één dag in de week naar de opleiding Landmeetkunde voor het theoretische deel. De rest van de week, vier dagen dus, werk en leer je in de praktijk via InwinExperts, bij een opdrachtgever waar je meeloopt en meewerkt in de praktijk.

  Jobcoaching


  Wij zorgen ervoor dat werknemers met een belemmering aan het werk blijven in het gewone bedrijfsleven. Als u een beperking of handicap heeft en u heeft een baan (gevonden) dan kan jobcoaching iets voor u zijn. Ook als zich knelpunten voordoen op het werk en u wilt uw baan graag behouden, is jobcoaching een goed idee.

  Traject naar InwinExpert


  Ook leer je aan de hand van praktijkcasussen projecten voorbereiden, uitvoeren, evalueren en te reflecteren.

  Uiteraard leer je ook om deze ingewonnen data om te zetten tot informatie in verschillende software applicaties.